آشپزی خانگی: گنجینهای از تجربیات نی نی سایت
آشپزی خانگی، هنری که در قلب هر خانهای تپش دارد. در دنیای پرهیاهوی امروز، پختن غذا در خانه نه تنها یک ضرورت، بلکه یک لذت و فرصتی برای خلق لحظات به یادماندنی است. در این پست، خلاصهای از تجربیات ارزشمند کاربران نی نی سایت در زمینه آشپزی خانگی را با شما به اشتراک میگذاریم.
- ✔برای خوش طعم شدن کوفته، حتماً از سبزیجات تازه و معطر استفاده کنید.
- ✔اگر ماکارونی به هم چسبید، موقع آبکش کردن کمی روغن به آب اضافه کنید.
- ✔برای جلوگیری از سر رفتن شیر، یک قاشق چوبی روی دهانه قابلمه قرار دهید.
- ✔پیاز را قبل از سرخ کردن، در کمی آب نمک بخوابانید تا بهتر سرخ شود و بوی کمتری داشته باشد.
- ✔برای پخت یک ته دیگ طلایی و خوشمزه، برنج را با زعفران و کمی روغن مخلوط کنید و در قابلمه داغ بریزید.
- ✔اگر سوپ خیلی شور شد، یک سیب زمینی پوست کنده در آن بیندازید تا شوری را جذب کند.
- ✔برای اینکه کیک پف کند، تخم مرغ ها را به خوبی هم بزنید.
- ✔برای جلوگیری از بوی نامطبوع کلم در غذا، هنگام پخت کمی سرکه به آن اضافه کنید.
- ✔برای اینکه گوشت قیمه زودتر بپزد، یک عدد گوجه فرنگی رنده شده به آن اضافه کنید.
- ✔برای داشتن یک سس خوشمزه برای لازانیا، از سس بشامل و سس گوجه فرنگی استفاده کنید.
- ✔برای تهیه یک خورشت قورمه سبزی خوشمزه، حتماً از سبزی قورمه سرخ شده و لوبیا چیتی استفاده کنید.
- ✔اگر رب گوجه فرنگی شما خیلی ترش بود، کمی شکر به آن اضافه کنید.
- ✔برای خوش عطر شدن برنج، میتوانید از چند دانه هل یا یک تکه چوب دارچین استفاده کنید.
- ✔برای اینکه کتلت شما وا نرود، از گوشت چرخ کرده کم چرب استفاده کنید و آن را خوب ورز دهید.
- ✔برای جلوگیری از چسبیدن برنج به ته قابلمه، قبل از ریختن برنج، ته قابلمه را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
- ✔برای اینکه تخم مرغ آب پز ترک نخورد، قبل از پختن آن را در آب سرد قرار دهید و به آب کمی نمک اضافه کنید.
- ✔برای درست کردن یک پیتزای خانگی خوشمزه، از خمیر پیتزای آماده استفاده کنید و روی آن را با مواد دلخواه پر کنید.
- ✔برای اینکه سیب زمینی سرخ کرده شما ترد شود، قبل از سرخ کردن آن را در آب سرد خیس کنید.
- ✔برای اینکه سیر داغ شما نسوزد، آن را با حرارت ملایم سرخ کنید.
- ✔برای اینکه پیاز داغ شما طلایی شود، آن را در روغن فراوان سرخ کنید.
- ✔برای طعم دار کردن مرغ، قبل از پخت آن را در مخلوط آبلیمو، زعفران و ادویه جات بخوابانید.
- ✔برای پخت یک عدس پلوی خوشمزه، عدس را جداگانه بپزید و به برنج اضافه کنید.
- ✔برای پخت یک آش رشته خوشمزه، از سبزی آش تازه و کشک مرغوب استفاده کنید.
- ✔برای اینکه خمیر نان خانگی شما خوب ور بیاید، آن را در جای گرم قرار دهید.
- ✔برای جلوگیری از خشک شدن گوشت در فر، یک ظرف آب در فر قرار دهید.

با کمی خلاقیت و حوصله، میتوانید طعم های جدیدی را در آشپزخانه خود خلق کنید.
آشپزی خانگی، راهی برای ابراز عشق و محبت به خانواده است.
۲۵ تجربه آشپزی خانگی از نی نی سایت
۱. راز یک قورمه سبزی خوشمزه
بیشتر خانمهای نی نی سایتی معتقدند که راز یک قورمه سبزی خوشمزه، تفت دادن سبزی به مدت طولانی با حرارت ملایم و بهرهگیری از گوشت با کیفیت است. بهرهگیری از لوبیا چیتی به جای لوبیا قرمز، طعم بهتری به قورمه سبزی میدهد. اضافه کردن یک قاشق چایخوری شنبلیله خشک در اواخر پخت هم میتونه عطر و طعم فوق العاده ای بهش بده. یادتون نره که قبل از سرخ کردن سبزی ها حتما خوب آبشون رو بگیرید. اضافه کردن یک تکه یخ در اواخر پخت، باعث میشه روغن سبزی ها به خوبی جدا بشه. برای ترش مزه شدن قورمه سبزی، میتونید از آبغوره، آبلیمو یا گرد لیمو استفاده کنید. گوشت رو قبل از اضافه کردن به سبزی ها حتما تفت بدید تا خوشمزه تر بشه.
۲. فوت و فنهای پخت کیک اسفنجی
برای پف کردن کیک اسفنجی، تخم مرغها را به خوبی و به مدت طولانی با شکر بزنید تا کرم رنگ و حجیم شوند. آرد و بکینگ پودر را حتماً سه بار الک کنید تا بافت کیک سبک شود. مواد خشک و تر را به آرامی و دورانی با هم مخلوط کنید تا پف کیک نخوابد. فر را از قبل گرم کنید و کیک را در دمای مناسب بپزید. در حین پخت، درب فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود. بعد از پخت، اجازه دهید کیک کمی خنک شود و سپس آن را از قالب جدا کنید. برای طعم بهتر میتونید از وانیل و یا پوست رنده شده لیمو استفاده کنید.
۳. جلوگیری از وا رفتن کوفته تبریزی
برای جلوگیری از وا رفتن کوفته تبریزی، از گوشت چرخ کرده کم چرب استفاده کنید. برنج نیم پز را به خوبی ورز دهید تا له شود و چسبندگی پیدا کند. تمام مواد کوفته را به خوبی با هم ورز دهید تا یکدست شوند. کوفتهها را قبل از پخت، به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. کوفتهها را به آرامی در سس در حال جوش قرار دهید. در حین پخت، کوفتهها را زیاد هم نزنید تا وا نروند. میتونید از یک قاشق آرد نخودچی برای انسجام بیشتر کوفته استفاده کنید.
۴. خوشمزه ترین عدس پلو
برای خوشمزه تر شدن عدس پلو، عدس را قبل از پخت خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. از کشمش پلویی و خرما برای شیرین کردن عدس پلو استفاده کنید. پیاز داغ فراوان و گوشت چرخ کرده تفت داده شده، طعم بینظیری به عدس پلو میدهند. در هنگام دم کشیدن عدس پلو، کمی روغن کرمانشاهی روی آن بریزید. میتونید از زرشک هم برای تزیین و طعم بهتر استفاده کنید. اضافه کردن کمی زعفران دم کرده به برنج طعم بی نظیری بهش میده. برای اینکه عدس پلوتون شفته نشه، حتما آب عدس رو بعد از پخت کامل بگیرید.





